Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κυβελίδης: «Έχει ανέβει επίπεδο ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Κυβελίδης: «Έχει ανέβει επίπεδο ο ΠΑΣ Γιάννινα»Για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Λεωνίδας Κυβελίδης ο οποίος επεσήμανε ότι οι Γιαννιώτες μπορούν να πλασαριστούν σε μια αρκετά καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα αν αξιοποιήσει το καλό πρόγραμμα που έχει στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κυβελίδη στην κάμερα της Nova:

-για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόφασή του να αγωνιστεί σε αυτή:

«Ο ΠΑΣ από πέρυσι έχει ανέβει επίπεδο, βγήκε Ευρώπη και δεν έπαιξε για άλλους λόγους. Ο στόχος είναι και φέτος αυτός και με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθα πριν από μια εβδομάδα, τα παιδιά με υποδέχθηκαν με χαρά και θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα αλλά και το τεχνικό επιτελείο που με έφεραν στα Γιάννενα.

Είναι ομάδα που μου ταιριάζει. Οι ομάδες που έπαιζα μέχρι πρότινος αγωνίζονταν αρκετά αμυντικά, ο ΠΑΣ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μου ταιριάζει. Αν βρεθώ στην κατάσταση που θέλω θα βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου».

-Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι σημαντικό και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους διότι αν κερδίσουμε νομίζω τον φτάνουμε και αν αξιοποιήσουμε το πρόγραμμα στη συνέχεια μπορούμε να βρεθούμε σε πολλή καλή θέση».

-Για τη δική του καριέρα:
«Μετά την Κέρκυρα είχα κάποιες προτάσεις αλλά τις αρνήθηκα. Είχα συμφωνήσει με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν με πολύ καλά λεφτά αλλά για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπόρεσα να βγάλω διαβατήριο και δεν αγωνίστηκα».

-Για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΣ:
Η ομάδα μεσοεπιθετικά είναι πολλή ποιοτική, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και δημιουργεί φάσεις. Πιστεύω να συνεργαστώ με τους υπόλοιπους παίκτες και να κερδίζει η ομάδα, το ποιος σκοράρει είναι άλλο θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: