Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

«Το ταμείο στο τέλος»

Πιο πολλούς πόντους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και καλύτερη παρουσία θέλει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ.

«Το ταμείο στο τέλος»
Σε καλύτερη παρουσία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών ευελπιστεί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Nova, ο Αλέξης Μιχαήλ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι δεν πρέπει να βιάζονται, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουν ταμείο.

Ο 28χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στον Σάκη Τσιώλη, λέγοντας ότι πρέπει να ακούσουν τον προπονητή του διότι ξέρει καλά τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι μια πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια με παίκτες ποιοτικούς και μια διοίκηση σταθερή. Εμείς έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Πρέπει να ακούσουμε με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες του προπονητή μας καθώς ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο».

Για τις μεταγραφές στην ομάδα: «Πάντα μια ομάδα χρειάζεται καλούς παίκτες και ελπίζω τα καινούργια παιδιά να βοηθήσουν για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Για το τι περιμένει από το δεύτερο γύρο: «Θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα και να μαζέψουμε περισσότερους πόντους. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς στο ταμείο που θα κάνουμε να έχουμε πετύχει το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: