Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Μάντζαρης: «Προχωράμε…»

Να μην μείνει ο Ολυμπιακός στη νίκη επί της Φενέρ, θέλει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο νεαρός άσος, τόνισε πως πρέπει η ομάδα του Πειραιά να κοιτάξει ψηλά και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Μάντζαρης: «Προχωράμε…»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη, έτοιμος όμως, να την αφήσει πίσω μαζί με τους συμπαίκτες του, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ.

«Μετά τις δύο ήττες, είχαμε άγχος και το πρέπει μπήκε στο λεξιλόγιό μας. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και θέλαμε νίκη και με μισό πόντο. ΤΟ καταφέραμε το ξεχνάμε αύριο και προχωράμε.

Για να κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε δυνατά. Αυτό μας έδωσε τη νίκη. Απάντησαν σε μεγάλα σουτ, όμως είχαμε απαντήσεις και πήραμε τη νίκη.

Ο κόσμος είναι ένας λόγος που μας βοήθησε το φινάλε. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε κάθε ματς να είναι έτσι», ήταν τα λόγια του Μάντζαρη.


Σίμονς: «Είχαμε θυμώσει απ’ τις ήττες»

«Ξέσπασε» στην Φενέρ ο Ολυμπιακός, αφού οι παίκτες είχαν θυμώσει απ’ τις ήττες που ήρθαν κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ, σύμφωνα με τον Σέντρικ Σίμονς.

Τον θυμό που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τις δύο τελευταίες ήττες που έφεραν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους αναφέρθηκε ο Σέντρικ Σίμονς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Φενέρ.

«Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Βγήκαμε να παλέψουμε, μετά τις δύο ήττες και κάναμε μεγάλη νίκη» ανέφερε αρχικά ο Αμερικάνος σέντερ, τονίζοντας: «Η άμυνα και η ενέργεια ήταν τα μυστικά σήμερα. Φυσικά και τα ριμπάουντ μας έφεραν τη νίκη».

Αναφορικά με τις δύο ήττες που έφερε ο Ολυμπιακός σε Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα, από Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ αντίσοιχα, υπογράμμισε: «Είμαστε επαγγελματίες, είχαμε θυμώσει για τις ήττες. Βγήκαμε έξω, παλέψαμε και πήραμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: