Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή!!

Ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καλλονή (4/1). Σιόβα και Ολαϊτάν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μίτσελ.

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Καλλονή ολοκληρώθηκε και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή αφήνοντας εκτός αυτής τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών αλλά και τους Σιόβα και Ολαϊτάν.

Πρόκειται για κάτι που αναμενόταν, όμως καθώς ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί για να μπορέσει να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρασ Τρίπολης.

Ο Ολαϊτάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά έμεινε εκτός καθώς έχασε προπονήσεις λόγω του ταξιδιού που είχε κάνει στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Φυσικά, στις επιλογές του Μίτσελ δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Μήτρογλου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού των ερυθρολεύκων:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις.

Στη σημερινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έριξε μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια έπαιξαν διπλό δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την πίεση στον αντίπαλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: