Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Σλούκας: «Συνεχίζουμε αήττητοι…»

Ικανοποίηση αλλά και προσήλωση στο στόχο, από τον Κώστα Σλούκα, μετά τη νίκη επί της Φενέρ. «Συνεχίζουμε να κοιτάμε το στόχο», τόνισε.

Σλούκας: «Συνεχίζουμε αήττητοι…»
Απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο από τον Κώστα Σλούκα. Ο νεαρός άσος των πρωταθλητών Ευρώπης, έκανε λόγο για το αήττητο στην Ευρώπη που διατηρείται, αλλά και για τη μεγάλη νίκη που ήρθε ύστερα από δύο ήττες.

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα και την κάναμε. Ήταν μεγάλη νίκη και μεγάλη αρχή. Η αλήθεια είναι πως είμαστε αήττητοι αλλά δεν σταματάμε να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Λο και την απουσία του, τόνισε: «Δεν αλλάζει κάτι. Εγώ προσπαθώ να δίνω ότι θέλει η ομάδα, να παίζω άμυνα να βάζω πόντους. Πάνω απ’ όλα να κερδίζει η ομάδα. Προσπαθώ πάντα να κάνω ότι θέλει ο προπονητής. Σήμερα δεν ήμουν εύστοχος, αλλά αυτό δεν λέει κάτι».


Πρίντεζης: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα»
Την πίστη του στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague.
Την πίστη του στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague, η οποία ακολούθησε τις δύο ήττες των «ερυθρολεύκων».

«Σήμερα έπρεπε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας και αυτό πράξαμε. Δεν μας πήρε από κάτω μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Χάσαμε το παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό και μαζί έναν τίτλο και αυτός μας στοίχισε όμως έχουμε ακόμα δρόμο. Θέλουμε να βρεθούμε στο Final 4 αλλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά πιστεύω σε αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε για την παρουσία του κόσμου:

«Είναι σημαντικό ότι μετά τα αρνητικά μας αποτελέσματα ο κόσμος γέμισε το ΣΕΦ και μας στήριξε πραγματικά και ουσιαστικά και χωρίς μουρμούρα».

Όσο για την απόδοση του Περπέρογλου; «Όποιος είναι σε καλύτερη φόρμα αυτός και πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ. Ο Στράτος συνέχισε το καλό του σερί και του μακάρι να συνεχίσει έτσι».


Ανάμεικτα συναισθήματα για Πέτγουεϊ
Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ ήταν ο Πέτγουεϊ αλλά και… απογοητευμένος καθώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση.

Λίγο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ … τιτίβισε. Ο Αμερικανός, που βρισκόταν εκτός 12άδα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Μεγάλη νίκη για την ομάδα απόψε. Θα είμαι ευχαριστημένος όταν θα επιστρέψω στο παρκέ. Όταν είσαι εκτός, δεν είναι ωραίο», έγραψε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: