Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έρχεται ο ένας, μιλάει για τον άλλο!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην Ιταλία για να συζητήσει με την Ίντερ τον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν.

Έρχεται ο ένας, μιλάει για τον άλλο
Διπλό «χτύπημα» με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Εκτός από την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να υπογράψει, ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε χθες με προορισμό την Ιταλία για να συζητήσει με την Ίντερ τον εξάμηνο δανεισμό του Πάτρικ Ολσεν.

Ο Κροάτης φορ είχε και χθες επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», με τις δύο πλευρές να ρυθμίζουν τα τυπικά για την υπογραφή συμβολαίου 1,5 έτους.

Εκείνο που συζητούν οι «πράσινοι» με τον διεθνή άσο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα του καταβληθούν τα χρήματα, με τη συμφωνία στο οικονομικό να είναι δεδομένη.

Ο 33χρονος παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι και χθες συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά τώρα τον Πάτρικ Όλσεν, η περίπτωση του Δανού μέσου της Ίντερ είναι μία έξτρα λύση για τη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», αν και δεν υπήρχε πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Τον 20χρονο χαφ έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας, μέσω σκάουτινγκ των «μικρών» εθνικών ομάδων της Δανίας, όπου έχει αγωνιστεί.

Για αυτό τον λόγο ταξίδεψε στο Μιλάνο, για να μιλήσει με τον νεαρό άσο και τον ιταλικό σύλλογο, ώστε ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και οι «νερατζούρι» να μην προβληματίζονται για τη χρησιμοποίησή του.

Εντός της ημέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την απόκτησή του, χωρίς βέβαια να δαπανηθούν χρήματα για τον δανεισμό του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: