Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έπεται και συνέχεια…!

Μετά την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου, στον Άρη ετοιμάζονται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με τους Μπουγαΐδη και Βλαχοδήμο.

Έπεται και συνέχεια…
Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι επίσημα από χθες ο Βαλεντίνος Βλάχος (, αφού ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την Μπριζ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με την απόκτηση του 21χρονου μπακ-χαφ δυναμώνει η δεξιά πλευρά των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι θα παλέψουν στο β’ μέρος της σεζόν για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» φέρονται να είναι κοντά στην ανακοίνωση της απόκτησης (και) του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ο οποίος επίσης θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή.

Ο μεγάλος, όμως, στόχος της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος για τον οποίο θα γίνει «μάχη» με τον Πλατανιά για την απόσπαση της υπογραφής του.

Τέταρτος στόχος και, επίσης όχι σίγουρος, είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 26χρονος χαφ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή του στην Κονκόρντια, Ιον Τσιρίλα, αλλά οι Ρουμάνοι μάλλον θέλουν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο και η υπόθεση ίσως ξεκαθαρίσει την άλλη εβδομάδα.

Παράλληλα, στον Άρη δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Σαλόζι Ουντότζι κι ο Λάμπρος Σκόρδας βάζει... λυτούς και δεμένους μήπως πειστεί ο Νιγηριανός να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» επικοινώνησε μέχρι και με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ζητώντας από τον πρώην προπονητή της ομάδας, που έχει καλές σχέσεις με τον Ουντότζι, να μεσολαβήσει μήπως και του αλλάξει γνώμη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: