Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Συγγνώμη Ντάλμαν στους οπαδούς της Κάρντιφ!

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς για το θόρυβο που προκλήθηκε με αφορμή την απόλυση του Μάλκι Μακάι και τον ερχομό του Σόλσκιερ.

Συγγνώμη Ντάλμαν στους οπαδούς της Κάρντιφ
Απολογήθηκε στον κόσμο της Κάρντιφ, ο πρόεδρος της, Μεχμέτ Ντάλμαν, για την απόφασή του να προσλάβει νέο προπονητή. «Ελπίζω ότι θα μας συγχωρήσουν γι’ αυτό και θα μας δείξουν κάποια εμπιστοσύνη για να ανυψώσουμε αυτό το κλαμπ σε αυτό που νομίζουμε ότι μπορεί να ανυψωθεί», είπε.

Συνεχίζοντας, επεσήμανε τις δυνατότητες της ομάδας και επιχείρησε να βάλει τέλος στην αμφισβήτηση. «Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα πρέπει να ξεκινούν από το γήπεδο. Άρα χρειάζεται λιγότερη κουβέντα για αυτά που δεν αφορούν το γήπεδο. Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη για όσα ακούγονται γιατί δεν ήταν στην πρόθεσή μας».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει συζητήσει με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες, απάντησε: «Ξέρει τι θέλει και όντως έχουμε συζητήσει για όλα αυτά . Ο πρώτος και μοναδικός στόχος είναι να παραμείνουμε στην Premier League». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: