Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Δυσκολεύει τη ζωή της η Σίτι!! (video)

Επαναληπτικό θα χρειαστεί να δώσει η Μάντσεστερ Σίτι για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπλάκμπερν.

Δυσκολεύει τη ζωή της η Σίτι (video)
Εμπόδια μπήκαν στο... δρόμο της Μάντσεστερ Σίτι στο θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «πολίτες» έμειναν στο 1-1 με την Μπλάκμπερν και θα κληθούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, μέσω επαναληπτικού στο «Etihad».

Η ομάδα του Πελεγκρίνι προηγήθηκε την κατάλληλη στιγμή όταν στο 45’ ο Νεγρέδο έκανε από κοντά την προβολή και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν να χάσουν πλέον τίποτα και άρχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο. Κάτι που τελικά «επιβραβεύτηκε», όταν στο 55’ ο Παντίλιμον έκανε λάθος και ο Σταν από κοντά εκμεταλλεύτηκε το «δώρο», ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τα «ρόδα».

Στα εναπομείναντα λεπτά η Σίτι είχε δύο καλές στιγμές με τους Νεγρέδο και Νάβας και παρά το γεγονός, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπογιότα στο 85’.


Blackburn Rovers 1-1 Manchester City (All Goals... από ourmatch


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: