Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση Μελισσανίδη η... επόμενη ΑΕΚ της Football League!!

Ένα άρθρο με πολύ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, από τον Ανδρέα Δημάτο... Με την προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα και απλώς έδινε το ΟΚ σε Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα σε όσες περιπτώσεις του είχαν προτείνει. «Από την Γ' Εθνική η ΑΕΚ θα ανέβει ακόμα κι αν παίξω και εγώ στην ενδεκάδα» είχε πει στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, έστω και αν εκ των υστέρων η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί ατυχής για πολλούς λόγους.
Για λόγους που περισσότερο έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα που ο μέσος οπαδός της ΑΕΚ προσδοκούσε από την ομάδα του και τις... εξάρες που δικαίως περίμενε σε παιχνίδια με αντιπάλους τον Περαμαϊκό και την Τριγλία Ραφήνας και όχι, βεβαίως, για τον στόχο της ανόδου που ποτέ δεν μπήκε σε... διαβούλευση.
Ο Μελισσανίδης δεν υποτίμησε τη Γ' Εθνική και άλλωστε είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας που έμαθε το ποδόσφαιρο στις αλάνες των αθηναϊκών κατηγοριών. Τα σαλόνια του... Τσάμπιονς Λιγκ τα γνώρισε πολύ αργότερα. Του αρέσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο ακόμα και ανάμεσα στα πιο καθοριστικά επιχειρηματικά του ραντεβού.
Απλώς, είναι η αλήθεια ότι είχε πολύ περισσότερο χρόνο να ξοδέψει για τις εκλογές της ερασιτεχνικής, για να βρει τους πρώτους συνεργάτες που θα στελέχωναν το νέο ξεκίνημα, για το πώς θα έπειθε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα, για τα απαραίτητα έσοδα του συλλόγου που ακόμα και σήμερα βρίσκονται στον κουμπαρά του γηπέδου, για την εκκαθάριση της παλιάς πλέον ΠΑΕ και για τον Θανάση Κυρατσού και το σχέδιο του γηπέδου.
Ας μην γελιόμαστε... Οταν η ΑΕΚ έκανε την εντυπωσιακή παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς» στις 6 Νοεμβρίου είχε και έχει ακόμα πολλές εκκρεμότητες για το γηπεδικό πρότζεκτ, έστω και αν η ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου επέβαλε το συγκεκριμένο τάιμινγκ που αρχικά ήταν για τα τέλη Σεπτεμβρίου...
Ολα όμως δείχνουν ότι η ΑΕΚ της Football League «ακουμπά» στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτός είναι που κάνει τις επαφές, αυτός είναι που έχει αποφασίσει να κλείσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες περί τους δέκα ποδοσφαιριστές (μετά τους Μάνταλο, Φαγιέ, Κολοβέτσιο και Σαρρή), αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επόμενος ή οι επόμενοι Κολοβέτσιοι μπορεί να είναι θέμα ημερών, αν όχι και θέμα ωρών.
Από εκεί και πέρα, ευελπιστεί ότι το 80% της δουλειάς θα έχει γίνει πολύ νωρίς με δεδομένο ότι θα υπάρξουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από τη σημερινή ομάδα που θα ακολουθήσουν την ΑΕΚ στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που έχουμε;
Αν το ποδόσφαιρο που έχουμε επιβάλλει σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, όπως η Ξάνθη, με έναν πανέξυπνο άνθρωπο στην ηγεσία της, όπως είναι ο Χρήστος Πανόπουλος, να διώξει δύο παίκτες από την ομάδα Κ20 επειδή φωτογραφήθηκαν σε ένα αεροδρόμιο με τον Πράνιτς του Παναθηναϊκού, τότε επιβάλλεται να βρούμε και άλλα πράγματα για να ασχολούμαστε και να διασκεδάζουμε...
Θυμήθηκα τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου που είχε γίνει έξαλλος με τον Βασίλη Τσιάρτα στην Τεργέστη όταν είχε τρέξει να αλλάξει φανέλα με τον μεγάλο Φράνκο Μπαρέζι, παρά την πικρή (έτσι όπως είχε εξελιχθεί το ματς) ήττα από τη Μίλαν. Μόνο που ο πατέρας μου ήταν ένας απλός οπαδός, όχι ποδοσφαιρικός παράγοντας...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: