Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Ανταγωνιστικό πρόσωπο με Παναθηναϊκό»

Εικόνα ανταγωνιστική στο παρκέ θέλει να δείξει ο Πανιώνιος στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ανταγωνιστικό πρόσωπο με Παναθηναϊκό»
Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (23/02, 19:00) τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, και στόχος των γηπεδούχων όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι να φανούν ανταγωνιστικού στο παρκέ κόντρα στον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα της Α1 μπάσκετ.

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Για να το επιτύχουμε χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του ματς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζοντας με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού», ήταν το σχόλιο του κόουτς των «κυανέρυθρων».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών, Αλέξης Κυρίτσης, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα με όχι καλές εμφανίσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου μας, που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να μας δώσει ώθηση σε αθλητική ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του Πανιωνίου, ο Γάιος Σκορδίλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρόνος σέντερ είχε πάθει τράβηγμα στον τένοντα του γαστροκνημίου μυός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη και δεν αγωνίστηκε στο ματς της περασμένης Τετάρτης (19/2) κόντρα στην Μπιλμπάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: