Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

That’s… Wright!!

Ο Θανάσης Γιαπλές, που γνωρίζει πολύ καλά τον Ζακ Ράιτ από τη συνεργασία τους στο Ρέθυμνο, αναλύει το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού.

That’s… Wright
Ο Ζακ Ράιτ μπορεί να μετρά… σκάρτες δύο προπονήσεις στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Θανάσης Γιαπλές, που τη σεζόν 2011/12 τον είχε μαζί του στο Ρέθυμνο ως βοηθός του Στέργιου Κουφού στην κρητική ομάδα, ανέλυσε τον Αμερικανό γκαρντ.

«Πιστέψαμε στον Ράιτ, αν και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές εκείνου του πρωταθλήματος ήταν υπό πλήρη αμφισβήτηση. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια αποδείχτηκε πως η επιλογή μας ήταν εκπληκτική», δήλωσε στην «Πράσινη» ο νυν προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας.

«Ο Ζακ πρώτα απ’ όλα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, δουλεύει πάρα πολύ και σέβεται, κάτι το οποίο είναι σημαντικό όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό. Έχει τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του και είναι εκπληκτικός στο transition. Από εκεί και πέρα είναι καλός αμυντικός στην μπάλα, ενώ για το ύψος του είναι εξαιρετικός μπλοκέρ και δυνατός στο αμυντικό ριμπάουντ. Έχει βελτιώσει τις ασίστ του, ενώ μπορεί να παίξει και με πλάτη. Στο κομμάτι το οποίο θέλει βελτίωση είναι το σουτ, αν κι εκεί έχει κάνει βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε για το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: