Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Παντελίδης: «Νικήσαμε δίκαια»

Δικαία χαρακτήρισε την νίκη του Λεβαδειακού, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής των Βοιωτών, Σάββας Παντελίδης.

Παντελίδης: «Νικήσαμε δίκαια»
Ο Λεβαδειακός πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ο Σάββας Παντελίδης την χαρακτήρισε δίκαια.

Ο προπονητής των Βοιωτών αναφέρθηκε επίσης και στον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική σ’ ένα σημείο του παιχνιδιού.

Παράλληλα μίλησε και για τη βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού τονίζοντας ότι δεν τους αξίζει.

«Πρώτα απ' όλα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Γιατί πραγματικά σήμερα ένοιωσα κάποια στιγμή ότι μας στήριξε αρκετά. Και πάνω απ' όλα να δώσουμε πολλά μα πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί σήμερα κατέθεσαν ότι μπορούσαν περισσότερο με στόχο τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου μετά το γκολ και την αποβολή που δεν είμαστε ακόμα έτοιμη ως ομάδα να διαχειριστούμε τέτοια αποτελέσματα, αγχωνόμαστε μόνοι μας, αλλά και ένα 15λεπτο στο β΄μέρος, θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα μπορούσε να κάνει κάτι σε κάποιες φάσεις αλλά αν στο τέλος δούμε συνολικά το παιχνίδι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Είχα πει ότι ήταν πολύ σημαντικό η ομάδα να δείξει συνέπεια και συνέχεια. Και νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα βήμα προς τα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πανηγυρίζουμε όμως ως εδώ. Σταματάμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Και κρατάμε πάντα χαμηλούς τόνους», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

«Προσπαθώ να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι δεν τους αξίζει η βαθμολογική θέση. Ότι είναι για παραπάνω πράγματα. Να τους δώσω την αυτοπεποίθηση. Και να κάνουμε πιο αμυντικά την ομάδα. Να έχουμε πιο μικρές αποστάσεις στο αμυντικό κομμάτι. Μας βγαίνει μέχρι τώρα αυτό και προσπαθούμε να τρέξουμε. Νομίζω ότι κάθε προπονητής προσπαθεί να κάνει ένα δυο πράγματα. Άλλες φορές βγαίνουν, άλλες όχι. Σε μας μέχρι στιγμής πάνε καλά. Αυτά έχω προσπαθήσει να αλλάξω. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο», ολοκλήρωσε ο Έλληνας προπονητής των Βοιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: