Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στέφενς: «Με την ίδια νοοτροπία»

Σίγουρος πως αν οι παίκτες του δείξουν ανάλογο πρόσωπο με το παιχνίδι απέναντι στη Μπενφίκα και στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος τότε ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να ανακάμψει εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς.

Στέφενς: «Με την ίδια νοοτροπία»
Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως θέλει να δει ίδια νοοτροπία όπως στο ματς με τη Μπενφίκα από τους παίκτες του και στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο αγώνας της Κυριακής - σε σχέση μ' αυτόν της περασμένης Πέμπτης - είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας, πάντα είναι. Την Πέμπτη ο αντίπαλος προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο στην Τούμπα. Και νομίζω πως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες δε μιμούνται την Μπενφίκα. Δεν έχουν την ποιότητα και τις μονάδες της Μπενφίκα βέβαια. Ωστόσο, για εμάς αν μπορούμε να φέρνουμε την ίδια νοοτροπία σε κάθε αγώνα τότε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα»

- Αλήθεια, πόσο μακριά είναι αυτός ο ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης;

«Αν είδατε την ομάδα της Μπενφίκα τότε θα διαπιστώσατε πως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. Ο τρόπος που παίζουν, οι πολύ καλές τοποθετήσεις σε όλον τον αγώνα. Παρόλα αυτά νομίζω πως μας έκαναν μόνο μια ευκαιρία μετά το 0-1, όπου ο Γλύκος πραγματοποίησε καλή απόκρουση. Και νομίζω πως μ' αυτόν τον τρόπο, βήμα - βήμα μπορούμε να πλησιάσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: