Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

«Πήραμε ρυθμό από την άμυνα»

Στον ρυθμό που έδωσε η άμυνα στους παίκτες της Κηφισιάς απέδωσε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηλυσιακού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Πήραμε ρυθμό από την άμυνα»
Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο ματς και η ζώνη των «κιτρινόμαυρων» το έκανε ακόμα πιο δύσκολο στη συνέχεια. Θεωρεί μέτρια την εμφάνιση της ομάδας, παρά τη διψήφια διαφορά που είχαν αποκτήσει οι παίκτες του, αφού δεν υπήρχε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Ζήτησε τον ρυθμό που υπήρξε τις περασμένες δύο εβδομάδας και συγκέντρωση κόντρα στις ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο, ενώ επισήμανε πως η χρονιά δεν τέλειωσε ακόμα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που παίζει με τακτική και το μυαλό του αντιπάλου, ενώ είχε και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του. Μάλιστα, ο Ντίβεντορφ είναι καλός παίκτης. Η ζώνη που εφάρμοσε δούλεψε, καθώς εμείς ήμασταν διστακτικοί. Πήραμε ρυθμό απ' την άμυνά μας και πιέσαμε τα αντίπαλα γκαρντ, καθώς ξέραμε πως έχει προβλήματα εκεί. Παρά το γεγονός ότι είχαμε συνεχώς διψήφια διαφορά, κάναμε μέτρια εμφάνιση.

Δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση, είχαμε λάθος συνεργασίες και είμαστε προβληματισμένοι. Νικήσαμε, επειδή έχουμε καλύτερο ρόστερ, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, όπως είχαμε πριν από 15 ημέρες. Τώρα έχουμε να παίξουμε με τον Ικαρο, που, επίσης, έχει μεγάλο κίνητρο κι αυτό συμβαίνει με εμάς.

Παίζουμε με ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο και θα πρέπει κι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η χρονιά δεν τελείωσε. Πετύχαμε τον βασικό στόχο μας, αλλά δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Λιόγα, που, παρά τα προβλήματα, παλεύει για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: