Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Νέα τα επεισόδια στη Λεωφόρο!!

Συνεχίζονται οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και δυνάμεων των ΜΑΤ περιμετρικά του γηπέδου της Λεωφόρου. Ένταση και στο μετρό των Αμπελοκήπων με επέμβαση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Νέα τα επεισόδια στη Λεωφόρο!
Δεν ηρεμεί με τίποτα η κατάσταση στη Λεωφόρο. Μία ώρα περίπου από το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Εργοτέλη, το ανθρωποκυνηγητό μεταξύ μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας συνεχίζεται!

Συγκεκριμένα, ενώ τα επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια έδειχναν πως έχουν λάβει τέλος, υπήρξε νέα ένταση περιμετρικά του «Απόστολος Νικολαΐδης». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμπλοκές μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και των «πράσινων» οπαδών έφτασαν μέχρι και το μετρό των Αμπελοκήπων, όπου χρειάστηκε επέμβαση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ενώ επεισόδια υπήρξαν και στην περιοχή κοντά στον «Τάφο του Ινδού».

Η ουσία είναι ότι η κατάσταση δεν δείχνει να ηρεμεί, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το φιλικό της ομάδας ράγκμπι του «Τριφυλλιού» με τους Άττικα και υπάρχει ακόμη κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: