Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Προβληματισμός για Μπαϊράμι!

Ο Εμίρ Μπαϊράμι αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στη χειρουργημένη μέση του και στον Παναθηναϊκό υπάρχει προβληματισμός για την κατάστασή του.

Προβληματισμός για Μπαϊράμι
Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν λένε να αφήσουν τον Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ είχε παρουσιάσει πρόβλημα από την περασμένη σεζόν που αγωνιζόταν στη Μονακό και αυτό συνεχίστηκε και στις πρώτες εβδομάδες παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Την 1η Νοεμβρίου χειρουργήθηκε και μετά από περίπου δύο μήνες επέστρεψε στη δράση, όμως πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς, τρία σαν αλλαγή στο πρωτάθλημα κι ένα που αντικαταστάθηκε στο 55’ στο Κύπελλο, αφού δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτο. Παρουσίασε ενοχλήσεις που είχαν αποδοθεί σε μετεγχειρητικές επιπτώσεις, αλλά οι μέρες περνούν και ο 26χρονος άσος δεν λέει να γίνει καλά. Χθες, μάλιστα, παρουσίασε ενοχλήσεις στο σημείο που είχε χειρουργηθεί και περιορίστηκε σε θεραπεία μένοντας εκτός αποστολής από το ματς με τον Εργοτέλη.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση του Μπαϊράμι, αλλά ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, τότε-παρότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια-όλα είναι ανοικτά για το καλοκαίρι. Άλλωστε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: