Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Καταιγιστικός… ΑΠΟΕΛ!!

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Δόξα Κατωκοπιάς δεν άφησε ο ΑΠΟΕΛ καθώς τη συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας. Με δέκα παίκτες από το δεύτερο λεπτό οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του τερματοφύλακα.

Καταιγιστικός… ΑΠΟΕΛ!
Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς ο ΑΠΟΕΛ καθώς επικράτησε εντός έδρας με 5-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κύπρου.

Το έργο των γηπεδούχων μπορεί να ήταν εύκολο από την αρχή όμως έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας, Ματέο, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η… δουλειά στο παιχνίδι έγινε μέσα σε ένα ημίχρονο καθώς στο 45΄το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με δυο τέρματα του Αλωνεύτη στο 22΄και 36΄και ένα από τον Μαντούκα.

Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ δεν κατέβασε ρυθμό και στο 52΄ο Αλωνεύτης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο παιχνίδι, ενώ ο Μαντούκα χτύπησε και πάλι στο 73΄. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα Κατωκοπιάς ήταν να μειώσει μια μια… γκολάρα του Αντόνιο από τα 40 μέτρα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ΑΕ Κουκλιών πήρε ένα μεγάλο διπλό (2-0) κόντρα στον Εθνικό Άχνας και πλησίασε τους γηπεδούχος, με την νίκη αυτή, στον πόντο.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

ΑΕ Λεμεσού- Απόλλων Λεμεσού 0-1
(3΄Μεριέμ)

Εθνικός Άχνας- ΑΕ Κουκλιών 1-2
(Τσιντί-19΄Σταμπολζίεφ, 46΄Αράμπα)

ΑΠΟΕΛ- Δόξα Κατωκοπιάς 5-1
(22΄, 36΄, 52΄Αλωνέυτης, 45+1΄, 73΄ Μαντούκα- 56΄Νίλσον)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

ΑΕ Κιτίου- Ανόρθωση (15:00)
Ένωση Παραλιμνίου- Αλκή (17:00)
Άρης Λεμεσού-Ομόνοια (18:00)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Νέα Σαλαμίνα- Ερμής (19:00)

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Αλκή - ΑΕ Λεμεσσού
Ερμής Αραδιππου - Aρης Λεμεσού
ΑΕ Κουκλιων - ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια Λευκωσίας - Εθνικός Άχνας
Δόξα Κατωκοπιάς - Ενωση Παραλιμνίου
Απόλλων Λεμεσσού - ΑΕΚ Λάρνακας
Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: