Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

«Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της π...»!

Για πιέσεις να στήσει αγώνες κάνει λόγο ο ποδοσφαιριστής που απολογήθηκε στον ανακριτή, ενώ αναφέρεται και σε ποσό που δανείστηκε από επιχειρηματία.  Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας τη Σούπερ Λιγκ που εμφανίζεται να εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο «στημένων» αγώνων, φαίνεται ότι δεχόταν πιέσεις από επιχειρηματία πρατηριούχο, ο οποίος είναι βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, προκειμένου να στήνει παιχνίδια.
Αίσθηση προκαλούν τόσο αυτά που αναφέρει στην απολογία του ο παίκτης, όσο και τα μηνύματα που εστάλησαν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «e-reportaz.gr» υποστήριξε στην κατάθεσή του:
«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι σε ομάδα της Super League. Τον Β.Α. τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν. Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε ως Β. και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και και ανταλλάξαμε τηλέφωνα».
Έπειτα ισχυρίζεται ότι αφού γνωρίστηκαν καλάυτερα, πήρε το θάρρος και του δανείστηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Όταν ωστόσο παρήλθε ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων ζήτησε μια παράταση, αλλά και πάλι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει το ποσό και τότε ο επιχειρηματίας του είπε πως θα πρέπει να τα πάρει πίσω με άλλο τρόπο.
Αυτός ήταν -όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής- να τον πιέζει προκειμένου να διαμορφώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα με την ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, ώστε να στοιχιματίσει (ο επιχειρηματίας) και να κερδίσει χρήματα. Ο 23χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έστησε ποτέ του κανένα παιχνίδι κι ότι κατάφερνε να... ξεγλιστράει από τις πιέσεις του επιχειρηματία λέγοντας πως έχει συνεννοηθεί με συμπαίκτες του για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά την παραμονή του αγώνα του έστελνε μήνυμα γράφοντας του «άκυρο». Σχετικά με τις μεταξύ τους συνομιλίες γινόταν με σκοπό να κερδίσει χρόνο προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.
Από εκεί και πέρα μπορεί το ποσό που ισχυρίστηκε ότι δανείστηκε να ήταν 5.000 ευρώ, ωστόσο στην ανταλλαγή μηνυμάτων ο ποδοσφαιριστής αναφέρει ότι θα επιστρέψει 20-25 χιλ. ευρώ!
Σε συγκεκριμένο μήνυμά του μάλιστα ο νεαρός παίκτης την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου του 2014 και δύο ημέρες πριν γίνει ο αγώνας της ομάδας του στην Αθήνα, γράφει: «Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της πουτάνας, προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά.. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά». Έπειτα δε από ένα διήμερο του στέλνει νέο μήνυμα, αναφέροντας:  «Είδες τι έγινε; Σωθήκαμε!!!Τρίτη, γιατί αύριο δεν δουλεύουμε».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: