Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αν είχε και τρίτο ημίχρονο…!

Με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αποζημίωσαν οι Μπράγκα και Αρούκα τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, που έληξε 2-2.

Αν είχε και τρίτο ημίχρονο…
Μπράγκα και Αρούκα ήρθαν 2-2 στην έδρα της φιναλίστ του Europa League του 2011, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superliga, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα τρία γκολ από το 80’ και μετά και αν είχε ακόμα λίγο χρόνο κανένας δεν ξέρει τι θα γινόταν…

Έτσι, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησίασαν τις ευρωπαϊκές θέσεις, από τις οποίες απέχουν αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς με ένα αγώνα περισσότερο και δύσκολα θα καταφέρουν να επιστρέψουν στη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, περιμένοντας πλέον «γκέλες» των Πάσος Φερέιρα και Ολιανένσε.

Οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να νικήσουν αμφότερες, με τον Κουστόδιο να ανοίγει το σκορ στο 50’ για την Μπράγκα, όμως οι Ρομπέρτο στο 80’ και Σεμπάλος στο 88΄ «γύρισαν»την κατάσταση, εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Νούριο στο 52’. Όμως, ο Μορένο στο 91’ έδωσε τον βαθμό στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Εντουάρντο, Νταμπό, Σάντος, Καντού, Νούριο, Κουστόδιο, Ρούμπεν Μίκαελ (46’ Ράφα Σίλβα), Λουίζ Κάρλος (82’ Μορένο), Αλαν, Ρουσέσκου, Πάρδο (54’ Σάσο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: