Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Με στόχο να… πετάξει ξανά!

Συνέχεια στην αισιόδοξη – παρά την ήττα - εμφάνιση με την Μπενφίκα θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση στο σημερινό ματς με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.

Με στόχο να… πετάξει ξανά
Μέχρι το προχθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πείσει με τις εμφανίσεις του.

Την Πέμπτη οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς – παρότι δεν έπιασαν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης – έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και επιχείρησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πορτογάλους.

O «Δικέφαλος του Βορρά» - πριν τον επαναληπτικό αγώνα με τους «αετούς» στη Λισαβόνα για το Europa League – έχει την αποψινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται το «τρίποντο» με το οποίο θα δείξουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας κόντρα σε μία ομάδα που έχει αποδείξει φέτος πως δεν αποτελεί εύκολο… θύμα για κανέναν αντίπαλο.

Ο Στέφενς θέλει στους επόμενους πέντε αγώνες (Πανθρακικό εντός, Μπενφίκα εκτός, Εργοτέλη εκτός, Ολυμπιακός εντός και Άρη εκτός) να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί και να καταφέρει να φτάσει η ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στο σημερινό ματς, τώρα, ο Ολλανδός προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους «ασπρόμαυρους».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο (ή Σκόνδρα).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρο (ή Λάζαρ) και ο Κάτσε, με τον Στοχ και τον Λούκας στα πλάγια. Ο Νάτχο θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπουρνίνγκ, Βούκιτς, Νίνης, Χούσεν και Ολίσε. Εκτός είναι οι Σπυόπουλος, Μάρτενς, Βίτορ, Ινσαουράλντε και Αθανασιάδης, όπως και οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Χακόμπο και Γιακουμής.

Προϊστορία

Το απόλυτο στις νίκες διατηρεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό. Ο «Δικέφαλος» έχει τέσσερις νίκες στην Κομοτηνή και τρεις στην Τούμπα, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 17-2.

Στα τελευταία τρία ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

26/08/12 Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 1-0 (57' Αθανασιάδης)
06/03/10 Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 3-0 (24΄ Μαλεζάς, 42΄ Σορλέν, 79΄ Λίνο)
18/01/09 Π.Α.Ο.Κ.-Πανθρακικός 2-0 (31' Μουσλίμοβιτς, 82' Βιεϊρίνια)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: