Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο ένας εκτός!

Με μοναδικό απόντα τον Στάθη Ταυλαρίδη ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρομήτου για το σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Μόνο ένας εκτός
Το πρωί της Κυριακής αποφάσισε ο Γιώργος Παράσχος να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα μετάσχουν στην αποστολή του Ατρομήτου για το απογευματινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Στάθη Ταυλαρίδη για το σημερινό ματς στο Περιστέρι, το οποίο θα γίνει στον απόηχο της προφυλάκισης του προέδρου της ΠΑΕ και της ΕΤΕΚΑ, Γιώργου Σπανού.

Στην 19μελη αποστολή συμπεριελήφθησαν: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Μπάλλας, Γκαρσία, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Φυτανίδης και Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει σήμερα (Κυριακή) από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 11.00 μέχρι τις 14.30. Από τις 15.15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: