Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν… παίζεται»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε ενόψει Γιουνάιτεντ.

Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν… παίζεται»
Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Μίτσελ ενώ φάνηκε συγκρατημένα αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς μιας και ξέρουμε ότι είναι τρεις μέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ. Η ομάδα ήταν πολύ καλή, με τέλεια κυκλοφορία, δεν φορτσάραμε. Ο ΟΦΗ είναι πάντα καλός στην έδρα του. Με τη σημερινή μας νίκη θέλουμε τέσσερις βαθμούς για να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές για να ξεκουραστεί η ομάδα και ελπίζω την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είναι σπουδαία ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν παίζεται όταν παίζουν έτσι οι παίκτες του και δικαιολογείται για την ήττα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: