Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Από Κρήτη σε… Τρίτη!!

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό η «τεσσάρα» επί του ΟΦΗ, με τον Μίτσελ να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη Γιουνάιτεντ. Τι γίνεται με Σαβιόλα και Μανωλά. Αμφίβολος παραμένει ο Βαλντές.

Από Κρήτη σε… Τρίτη
Ακόμη μία εντυπωσιακή νίκη κατάφερε να πετύχει ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα, επιστρέφοντας από το Ηράκλειο με το 4-0 επί του ΟΦΗ.

Αυτή, όμως, η νίκη αποδεικνύεται πύρρειος για τον Μίτσελ εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Ο Ισπανός είδε τον Χαβιέ Σαβιόλα να του κάνει νόημα πως αισθάνεται ενοχλήσεις και κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς έγινε γνωστό ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, κάτι που αν επιβεβαιωθεί ο Αργεντινός φορ δεν προλαβαίνει ούτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εφόσον πρόκειται για τράβηγμα, τότε σίγουρα χάνει τον αγώνα με τους Άγγλους και θεωρείται απίθανο να παίξει και με τον Παναθηναϊκό. Αυτό οφείλεται στην εκτίμηση ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.

Σε αυτή την περίπτωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες με τον Τσόρι πίσω από τον Ολαϊτάν, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, υπήρξε ανησυχία και για τον Κώστα Μανωλά, όταν στο 57’ ο διεθνής στόπερ ζήτησε (και εκείνος) να αντικατασταθεί.

Ο 23χρονος αμυντικός αισθάνθηκε μία ενόχληση στη γάμπα του αριστερού ποδιού και μετά την εξέταση του Χρήστου Θέου αποδείχθηκε πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Η αλλαγή έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και εκείνο που προκύπτει από το ιατρικό επιτελείο είναι πως ο Μανωλάς θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ για τον σπουδαίο αγώνα με την Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση του Νέλσον Βαλντές, η σημερινή ημέρα θεωρείται κρίσιμη για τον Παραγουανό φορ. Συγκεκριμένα, σήμερα θα προσπαθήσει να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που θα δώσει ελπίδες να είναι τουλάχιστον στον πάγκο για το μεθαυριανό ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να χαμογελάει για το χατ-τρικ που πέτυχε ο Μάρκο Σέποβιτς, όμως δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο προσεχές ματς, την ώρα που δείχνει πως είναι σε πολύ κατάσταση.

Αν δεν τα καταφέρει ο Βαλντές, τότε στην αποστολή θα είναι 17 (!) πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, με τον Μίτσελ να παίρνει αναγκαστικά κάποιον νεαρό παίκτη για να καλύψει τη μία θέση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: