Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ουζουνίδης: «Πρέπει να επιτεθούμε»

Να παίξει επιθετικά, ώστε να προβληματίσει τον Παναθηναϊκό τόνισε ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα έχει το υλικό, ώστε να καλύψει τις απουσίες.

Ουζουνίδης: «Πρέπει να επιτεθούμε»
Αποφασισμένος να παίξει επιθετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε πως πρέπει να προβληματίσουν τους «πράσινους», ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούν, ενώ, στη συνέχεια, ανέφερε πως οι απουσίες που θα έχουν οι Κρητικοί, μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον υλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
«Έχουμε μια σειρά αγώνων με δύσκολες ομάδες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς για να ξεφύγουμε απ' την επικίνδυνη ζώνη. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει στην έδρα του κάποια αποτελέσματα άσχημα αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα πίεσης αλλά είναι και το στιλ των αντιπάλων, διότι κλείνονται και είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει. Εμείς θα έχουμε απουσίες αλλά η ομάδα έχει υλικό που μπορεί να αναπληρώσει τα κενά. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε γρήγορα αποτελέσματα. Θα πρέπει να προβληματίσουμε τον αντίπαλο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτεθούμε κιόλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: