Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Είχαμε προβλήματα με τους περιφερειακούς»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλη την εβδομάδα οι περιφερειακοί παίκτες του Ηλυσιακού απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚΝ ο Δημήτρης Λιόγας.

«Είχαμε προβλήματα με τους περιφερειακούς»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η Κηφισιά είναι ποιοτική ομάδα και παρουσιάζει νέα πράγματα σε κάθε αγώνα. Επισήμανε πως οι Ντίβεντορφ και Πέτροβιτς δεν μπήκαν στο πνεύμα του στην πρώτη τους συμμετοχή, ενώ στάθηκε στην αποτυχία της ζώνης να κρατήσει τους επιθετικούς της ΑΕΚΝ και ειδικότερα τον Λιακόπουλο.

Αναλυτικά: «Η Κηφισιά είναι μία ομάδα με καλό ρόστερ, αλλά και με μεγάλη βελτίωση μέσα στο πρωτάθλημα, χάρη στην ποιότητα της δουλειάς που γίνεται. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά παρουσιάζει συνεχώς και νέα πράγματα στο παιχνίδι της κι αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου.

Εμείς είχαμε δύσκολη εβδομάδα, γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τους περιφερειακούς μας, που ήταν τραυματίες. Ακόμα κι ο Πίνγκραμ έπαιξε με πρόβλημα, ενώ δεν είχαμε καθόλου τον Καυκή. Αυτό μας επηρέασε στο παιχνίδι μας, ενώ είχαμε και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ μας κι αυτό ήταν κακό για τη συνοχή μας στην επίθεση. Στην άμυνα, από τη στιγμή που η ζώνη δε μας βοήθησε, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς, καθώς η ΑΕΝΚ έχει καλούς περιφερειακούς, όπως ο Λιακόπουλος, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: