Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αλβέρτης: «Το 2-2 μας δυναμώνει»

Ακόμη περισσότερη πίστη έχει ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στο Final Four μετά την ισοφάριση της σειράς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε 2-2, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αλβέρτης: «Το 2-2 μας δυναμώνει»
Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και η ισοφάριση της σειράς σε 2-2 οπλίζει με αυτοπεποίθηση τον Παναθηναϊκό για την ολική ανατροπή, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε. Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι στην παράταση κρίθηκε όπως κρίθηκε. Τα παιχνίδια αυτά μας δυναμώνουν και μας κάνουν να πιστεύουν σε μας. Είμαστε στο 2-2 και θα πάμε στη Μόσχα για την πρόκριση, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Έγινε πραγματική μάχη. Ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ. Αν είχαμε βάλει κάποια σουτ θα τελείωνε πιο εύκολα. Τελείωσε όπως τελείωσε κι αύριο αναχωρούμε», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Μιλώντας για την αντίδραση της ομάδας του μετά τις δύο ήττες στη Μόσχα, είπε: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά. Ναι, οι παίκτες έχουν ψυχή, πάθος, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Έχουμε πού δρόμο μπροστά μας. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, αμυντικά και επιθετικά. Το ότι ο Μαυροκεφαλίδης παίζει και παίζει καλά δεν είναι κάτι καινούριο. Όλοι έδωσαν τα πάντα απλά είπα ένα παράδειγμα».

Αν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει από το 0-2, θα έχει καταφέρει κάτι πρωτοφανές στα χρονικά της Ευρωλίγκας. «Δεν έχει να κάνει τίποτα διαφορετικό. Αν πιστεύαμε αυτό καλύτερα να μέναμε εδώ. Αύριο πάμε στη Μόσχα να δουλέψουμε δύο πραγματάκια για να παίξουμε μεθαύριο. Δεν παίζουν οι παραδόσεις».

Η κόπωση είναι ένα ζητούμενο, αφού για παράδειγμα ο Διαμαντίδης έπαιξε 35 λεπτά. «Ό,τι προβληματισμό έχουμε τον αφήνουμε στην άκρη. Σίγουρα ο Μήτσος έπαιξε πολύ. Ο Ράιτ φορτώθηκε με φάουλ βγήκε εκτός ρυθμού. Συνεχίζουμε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Σχολιάζοντας την αστοχία στα τρίποντα και το 1/22 που έχουν στη σειρά Κάρι και Μπράμος, είπε: «Ίσως να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα σουτ. Παλεύουν παίζουν. Δεν τρέχει τίποτα καθώς βοηθάει η ομάδα. Χίλιες φορές να είναι μόνοι τους, χίλιες φορές θα σουτάρουν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: