Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Έρχεται νέο «κιτρινόμαυρο» ντεμαράζ(;)

Με καλό μάτι βλέπουν στην ΑΕΚ την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου. Παράλληλα, στην «Ένωση» θέλουν και ως δανεικό τον Τζεμπούρ. Νέα επαφή για Κουρμπέλη, με το όνομα του Τζιόλη να έρχεται στο προσκήνιο.

Έρχεται νέο «κιτρινόμαυρο» ντεμαράζ(;)
Πολύ καλή άποψη φέρεται να έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Ανδρέα Τάτο, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «γουστάρει» τον διεθνή χαφ, ο οποίος δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο τον Ολυμπιακό.

Το ερώτημα, όμως, είναι αν ο 25χρονος άσος θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, καθώς παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για τον «Δικέφαλο».

Τη φετινή σεζόν ο Τάτος αγωνίστηκε ξανά με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, στον οποίο είχε 31 συμμετοχές και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, έχοντας μοιράσει και δέκα ασίστ στους συμπαίκτες του σε 2569 λεπτά.

Την ίδια ώρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Επιπλέον, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο φέρονται να ήρθαν σε νέα επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η «Ένωση» θέλει να μάθει το ποσό που επιθυμούν οι Αρκάδες για να παραχωρήσουν τον 21χρονο στόπερ – που μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ, ώστε να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Τέλος, σύμφωνα με το «Goal» στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος δήλωσε πως θα περιμένει τον ΠΑΟΚ για να αποφασίσει για το μέλλον του, και θεωρείται δύσκολο να πειστεί – έχοντας παράλληλα και υψηλό συμβόλαιο – να παίξει στη Football League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: