Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παπαδόπουλος:"Mπορούμε να πάρουμε την άνοδο"

O νέος τεχνικός του Ηρακλή,Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα διαθέτει το κατάλληλο υλικό για να ανέβει κατηγορία.

Aναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

«Ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Φάνηκε ότι είχαμε άγχος γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Στην συνέχεια ισορροπήσαμε. Βρήκαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε την υπεροχή κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν το καταφέραμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση για να πετύχουμε. Τα δίνουμε όλα. Και σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια αν και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη και σήμερα δεν την είχαμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πέναλτι. Δεν έχω πλήρη άποψη πάντως. Στα θετικά είναι ότι δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρείς βαθμούς αλλά αυτό που είπα και στα παιδιά και θέλω να πω και στον κόσμο είναι ότι μένουν αρκετά παιχνίδια, πιστεύω στην ομάδα πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την άνοδο»

Για την φάση του πέναλτι:«Και εγώ είδα ότι ήταν πέναλτι. Αλλά μερικές φορές όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς. Έγινε ότι έγινε. Δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Για το ρόστερ:«Πιστεύω σε όλους τους παίκτες. Θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Αυτό που θέλω είναι να βγάζω θετική ενέργεια σε όλους τους παίκτες»

Αν υπάρχουν προσωπικότητες στην ομάδα:«Θεωρητικά η αρχή ήταν εύκολη και η συνέχεια πιο δύσκολη. Θεωρητικά πάντα. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Υπάρχουν προσωπικότητες και μάλιστα πολλές. Και αυτοί οι παίκτες με την δική μας βοήθειας θα πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Εγώ πιστεύω στην ομάδα»

Τι θα αλλάξει στον Ηρακλή:«Είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά σε δύο μέρες και θα ήταν και λάθος να βάλουμε πολλά στο κεφάλι των παικτών. Σίγουρα θέλω να παίζουμε πιο γρήγορα μπροστά και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Και από στατικές φάσεις και από αντεπιθέσεις. Σήμερα τα πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται»

Νικολαίδης: «Πρώτη φορά κάναμε μόνο άμυνα»

Mετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο τεχνικός του Αιγινιακού,Κώστας Νικολαίδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα. Ο Ηρακλής έρχονταν από δύο ήττες και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχει τη βοήθεια του κόσμου, είχε νέο προπονητή, που με τον ερχομό του θα έφερνε άλλο αέρα στην ομάδα. Όλα αυτά έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας όπως πάντα. Θέλαμε να έχουμε την κατοχή.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η απόδοσή μας έπεφτε. Η καλύτερε ανέβαινε η πίεση του Ηρακλή. Δεν σας κρύβω πως από όσο καιρό θυμάμαι εγώ την ομάδα, πρώτη φορά παίξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο κάνοντας κυρίως άμυνα. Ανταποκριθήκαμε καλά. Δεν μας έκανε πολύ μεγάλες ευκαιρίες ο Ηρακλής. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό. Εχουμε δύσκολη συνέχεια. Αλλά συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εχει ακόμα πολλά παιχνίδια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: