Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γιουλ: «Να εμφανίσουμε τη… Ρεάλ»

Ρεαλιστής για την κακή εικόνα της ομάδας του στα δύο παιχνίδια του ΣΕΦ εμφανίστηκε ο Σέρχιο Γιουλ που ελπίζει στον πέμπτο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της Ρεάλ.

Γιουλ: «Να εμφανίσουμε τη… Ρεάλ»
Στις δυσκολίες του να αγωνίζεσαι μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης αναφέρθηκε ο Σέρχιο Γιουλ. Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο στα δύο ματς της Ελλάδας και ελπίζει στο πέμπτο ματς της σειράς με τον Ολυμπιακό να εμφανιστεί η... πραγματική βασίλισσα, προκειμένου να έρθει η πρόκριση στο Final-4.

«Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε. Να εμφανίσουμε την Ρεάλ που… αφήσαμε στην Μαδρίτη. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εδώ, μια μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει δύο σερί Ευρωλίγκες, το περιμέναμε πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το κλειδί για το πέμπτο ματς θα είναι να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια και να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Ξέραμε εξ’ αρχής πως θα ήταν δύσκολο ματς κάθε 48 ώρες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Ισπανού άσου στην κάμερα της NOVA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: