Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κούγιας: «Ακόμη και στην Αθήνα η Παναχαϊκή»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της Παναχαϊκής ακόμη και στην Αθήνα άφησε ο Αλέξης Κούγιας με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο «Ράδιο Γάμμα» της Πάτρας:

«Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς για την Παναχαϊκή, τότε γιατί να παίζει στην Πάτρα; Μπορεί να τη μεταφέρω στην Αθήνα όπου υπάρχουν σωματεία που μπορούν να μας δώσουν τα γήπεδα τους χωρίς να πληρώνουμε τα χρήματα που μας ζητούν εδώ. Όχι, δεν θα πάω την Παναχαϊκή στην Καλαμάτα, δεν είναι στο μυαλό μου μια τέτοια κίνηση. Πριν πάρω αποφάσεις θα περιμένω το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών για να δω αν η νέα δημοτική αρχή θα παρέχει στήριξη στην Παναχαϊκή».

Για τα χρέη: «Ακούω και διαβάζω πολλά για τα χρέη που κάποιοι προσπαθούν να φουσκώσουν, αλλά να ξέρουν πως τα χρέη είναι αυτά που σας έχω πει και δεν αλλάζουν. Τις επόμενες μέρες, θα δώσω στη δημοσιότητα ανακοίνωση όπου θα αναφέρει αναλυτικά τα χρήματα που έχουν εισπράξει φέτος οι παίκτες της Παναχαϊκής».

Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις του: «Επειδή έχω δει διάφορα που λέγονται σχετικά με τα όσα δήλωσα πρόσφατα για τις αδερφίστικες συμπεριφορές στην Πάτρα, να πω πως ουδέποτε μίλησα για όλη την Πάτρα αλλά αναφέρθηκα μόνο για το περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: