Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Βρύζας: «Όλα θα γίνουν όπως πρέπει»

Αισιόδοξος πως τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού Κυπέλλου θα αποδώσουν καρπούς εμφανίστηκε ο Ζήσης Βρύζας. «Δεν έχουμε διαφορές εκτός γηπέδου», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Βρύζας: «Όλα θα γίνουν όπως πρέπει»
Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από τα έξτρα εισιτήρια που εξασφάλισαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο εμφανίστηκε ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή του από το Υπουργείο Πολιτισμού τόνισε πως είναι δικαιολογημένη η ανησυχία της Πολιτείας για τα μέτρα ασφαλείας ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν διοικητικές διαφορές με τους «πράσινους».

«Η ανησυχία είναι σε θεμιτά πλαίσια. Είναι ο τελικός του Κυπέλλου και είναι μια γιορτή. Νομίζω ότι όλοι οι φορείς έχουμε την υπευθυνότητα να χαρούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και οργανωτικά να γίνει έτσι όπως πρέπει, γιατί οι δυσκολίες είναι κυρίως στη μετακίνηση του κόσμου από τη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι όλα θα είναι έτσι όπως πρέπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Εμείς έχουμε μια μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: