Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Και ο Παναθηναϊκός για Κουρμπέλη!!

Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη εξετάζουν και στον Παναθηναϊκό.

Και ο Παναθηναϊκός για Κουρμπέλη
Το πιο «hot» όνομα από την εγχώρια αγορά φαίνεται πως αποτελεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος το καλοκαίρι είναι πιθανό να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έχει κάνει φέτος με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Πρώτη ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, ο οποίος μπορεί να παίξει και στη μεσαία γραμμή, εκδήλωσε η ΑΕΚ, η οποία φέρεται να είχε σχετικές επαφές με τους Αρκάδες.

Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι την περίπτωση του διεθνούς άσου με την Ελπίδων εξετάζει και ο ΠΑΟΚ.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι ο Κουρμπέλης απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα η εφημερίδα «Goal» γράφει ότι και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στον Αστέρα έχουν απαντήσει ήδη αρνητικά στους Πειραιώτες, λόγω των όσων είχαν γίνει στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόθεση του συλλόγου της Τρίπολης είναι να δώσει τον παίκτη σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, όπως είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν με τον Κώστα Φορτούνη.

Στο «τριφύλλι», όμως, φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος ψάχνεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: