Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει τον τίτλο του φαβορί στη Ρεάλ, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει πως η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο Final Four.

Μπαρτζώκας: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες»
Δύσκολος αλλά απόλυτα εφικτός στόχος είναι για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στο Final Four μετά τη δεύτερη νίκη επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στον κόσμο. «Δεν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά από το να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ήταν ένα πάρτι σήμερα. Η αποστολή μας παραμένει δύσκολη, παρότι πήραμε δύο σερί νίκες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Γι’ αυτό πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο», ανέφερε.

Όσο για τα κλειδιά της νίκες, είπε: «Είχαμε πολύ καλή αμυντική συγκέντρωση και λιγοστά νεκρά διαστήματα. Οι αριθμοί δείχνουν πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ρεάλ έχει πολύ καλή δημιουργία και τους περιορίσαμε σε 10 ασίστ, ενώ εμείς είχαμε 19, δείγμα της ομαδικότητας και διάθεσης που έχουμε. Κερδίσαμε μέσα σε τρεις μέρες δύο φορές μια ομάδα που είχε στην ουσία μέχρι τώρα δύο ήττες. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά δυστυχώς παίξαμε σε καθοριστικά ματς του Top 16 χωρίς βασικούς παίκτες», ενώ για το πέμπτο ματς είπε: «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουμε για να πάμε στο Final Four».

Τέλος, για τα αγωνιστικά προβλήματα ανέφερε: «Ο Πέτγουεϊ έκανε ένεση για να παίξει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η κούραση είναι συσσωρευτική και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε, όπως και η Ρεάλ. Θα έρθει μαζί μας και ο Στράτος (Περπέρογλου), που θα ήταν εντελώς παρακινδυνευμένο να παίξει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: