Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κεφαλοκλείδωμα Αντσελότι σε Πεπ!!

«Ντου από Παντού» για το προβάδισμα πρόκρισης της Ρεάλ μετά το 1-0 επί της Μπάγερν.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη. Και σε τακτική και σε ευκαιρίες και σε τσαγανό. Και γι’ αυτό εκτιμώ ότι κέρδισε δίκαια. Θα μπορούσε, μάλιστα, να έχει κάνει το 2-0 σε μια από τις δυο τεράστιες ευκαιρίες που χάσανε στο α’ μέρος ο Ντι Μαρία και ο Κριστιάνο.
Στην τακτική
Όπως, βέβαια, νίκησε και ο Αντσελότι τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Κεφαλοκλείδωμα έκανε ο Ιταλός σε επίπεδο τακτικής.
Δεν ήξερε τι να την κάνει
Στο α’ μέρος η Ρεάλ κτυπούσε συνέχεια στην αντεπίθεση, ενώ η Μπάγερν είχε την μπάλα και δεν ήξερε τι να την κάνει.
Με εξαίρεση
Και στο β’ ημίχρονο η Ρεάλ ισορρόπησε και προσπάθησε πρώτιστα να μην κινδυνέψει. Και όντως με εξαίρεση την φάση του Γκέτσε, δεν είχε προβλήματα.
Πελαγώνει…
Η Μπάγερν εξακολουθεί μερικές φορές να κουράζει. Δεν είναι όπως πέρυσι που κένταγε στο παιχνίδι της. Φέτος σα να πελαγώνει όταν βρίσκει απέναντί της οργανωμένες άμυνες. Ή μήπως προκρίθηκε εύκολα με την Μάντσεστερ; Μια Γιουνάιτεντ, μάλιστα, που βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι.
Βολικός
Η ρεβάνς, λοιπόν, αναμένεται συναρπαστική. Ωστόσο, ο τρόπος που έπαιξε απόψε η Ρεάλ είναι βολικός και για τον επαναληπτικό. Έχει ταχύτητα στην αντεπίθεση, έχει οργάνωση στην άμυνά της κι έτσι μπορεί και πάλι να κάνει τη ζημιά.
Να μην είναι προβλέψιμη
Η Μπάγερν για να πετάξει έξω αυτή τη Ρεάλ θα πρέπει να μην είναι προβλέψιμη. Απόψε φαινόταν από μακριά κάθε φορά τι θέλει να κάνει. Κι έτσι η βασίλισσα δεν είχε πρόβλημα.
Μπετόν
Ο Πεπ, λοιπόν, θα πρέπει να σκεφτεί περισσότερο για το πως θα διασπάσει την άμυνα – μπετόν της Ρεάλ. Αν τα καταφέρει, τότε η Μπάγερν μπορεί να γυρίσει το 1-0.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: