Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο μπασκετικός Θεός ήταν πράσινος!!

Διαβάστε για το πώς παρά τα μαζεμένα λάθη των πρασίνων στο τέλος του κανονικού αγώνα και της παράτασης, ο Παναθηναϊκός μοιάζει ικανός να γράψει ιστορία!
Ο Ούκιτς δεν έχασε την βολή. Η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Διαμαντίδη. Η νίκη κόντεψε να χαθεί μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού. Ομως ο μπασκετικός Θεός ήταν πράσινος και δεν τιμώρησε κανένα λάθος των πρωταθλητών Ελλάδας.
Και πλέον οι πράσινοι έχουν κι αυτοί ματς μπολ. Στη Μόσχα, αλλά σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται. 40λεπτά έμειναν και ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να γράψει ιστορία. Να γίνει η πρώτη ομάδα που πέρασε σε φάιναλ φορ ανατρέποντας το σε βάρος της 2-0.
Η νίκη θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αν ο Ουίμς δεν έβαζε 8 συνεχόμενους πόντους στο τελευταίο δίλεπτο του 40λεπτου. Αν ο Ούκιτς δεν έβαζε τη δεύτερη βολή και άφηνε την ΤΣΣΚΑ να έχει επιθέση 2 δευτερολέπτων από το ένα καλάθι στο άλλο, στο τέλος της κανονικής διάρκειας.
Αν ο Διαμαντίδης δεν βιαζόταν στην τελευταία επίθεση της ομάδας του στην παράταση ή αν μάζευε το ριμπάουντ και δεν άφηνε στους Ρώσους ακόμα μία ευκαιρία στην παράταση.
Τελικά, ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε κανένα λάθος και το χρωστάει στις δύο παλιοσειρές, τον Φώτση και τον Διαμαντίδη. Ο Φώτσης ισοφάρισε με τρίποντο όταν η ΤΣΣΚΑ έδειχνε να καθαρίζει το ματς στην παράταση και ο Διαμαντίδης με 2/2 βολές έδωσε τη νίκη, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: