Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Λήθαργος» στις ακαδημίες που εκπέμπουν… SOS!!

f2neoi
Το διακύβευμα την φετινή χρονιά προφανώς και είναι να διαπιστωθεί η κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται η πρώτη ομάδα του Άρη και ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται, όμως πέραν αυτού ένας ακόμη σημαντικός τομέας είναι αυτός των τμημάτων υποδομής.
Η εικόνα που παρατηρήθηκε όλη την χρονιά ήταν κάτι περισσότερο από τραγική, αδυναμία όλων των διοικήσεων να βρουν γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα ώστε να αγωνίζονται οι ομάδες,  αρκετές προπονήσεις αλλά και αγώνες σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα, που όπως ήταν φυσιολογικό επέφεραν αρκετά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές από την Κ20 έως και την Κ15.
Στα μέσα της χρονιά προέκυψε… έξωση από τις εγκαταστάσεις του  Μάττα λόγω μη καταβολής των οφειλομένων, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό λίγο αργότερα το πούλμαν της ομάδας χάλασε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό ( μικρότερο των 500 ευρώ) ώστε να μεταφέρονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και κάποιοι από αυτούς  να τις χάνουν καθώς δεν… χωρούσαν(!) στα αυτοκίνητα γονέων.
Οι ελλείψεις σε ρούχα ανάγκαζαν ποδοσφαιριστές να βρίσκουν πρώην παίκτες των ομάδων και να ζητάνε από αυτούς ιματισμό, ενώ παρατηρήθηκαν ακόμη και τα φαινόμενα προπόνησης κάποιων εκ των παικτών της ομάδας με ρούχα της προηγούμενής τους ομάδας, που βρίσκεται στην Σουπερλίγκ.
Η κατάσταση στις πληρωμές τραγική, καθώς οι προπονητές στα τμήματα από Κ15 μέχρι και Κ20 έχουν ξεχάσει… πότε πληρώθηκαν τελευταία φορά και σαν να μην έφτανε αυτό προς το τέλος της χρονιάς έφτασαν τμήματα να προπονούνται με πάνω από 30 ποδοσφαιριστές με προωθήσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες ο εκάστοτε κόουτς έπρεπε να διαχειριστεί.
Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες καλείται κάποιος να μιλήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών. Μάνατζερ και εκπρόσωποι κάνουν «πάρτι» πλησιάζοντας παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επόμενη μέρα του Άρη, όποια κι αν είναι αυτοί και οι υπεύθυνοι αδρανούν.
Οι ποδοσφαιριστές είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουν με αβεβαιότητα την επόμενη μέρα και αρκετοί από αυτούς, ιδιαίτερα αυτοί που προέρχονται από άλλη πόλη να σκέφτονται σοβαρά την φυγή, καθώς δεν πληρούνται ούτε οι βασικές τους ανάγκες σε αρκετές περιπτώσεις.
Καταληκτικά, παίκτες με ταλέντο περιμένουν απλά μία σοβαρή προσέγγιση από τους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων και αντ’ αυτού άπαντες δείχνουν να βρίσκονται σε λήθαργο αντί ήδη να έχει διαμορφωθεί ένα πλάνο λειτουργίας, την ώρα που οι κιτρινόμαυρες υποδομές εκπέμπουν SOS.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: