Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Από εμάς εξαρτάται»

Συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τους επισήμανε πως από τους ίδιους εξαρτάται το αποτέλεσμα.

«Από εμάς εξαρτάται»
Στο χέρι των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, συμφώνα με τα όσα τους είπε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός τους τόνισε πως αν δείξουν την κατάλληλη αφοσίωση στο σαββατιάτικο ματς, θα επικρατήσουν του ΠΑΟΚ.

«Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έχουμε τα τρεξίματα, που μπορούμε να έχουμε και αποφύγουμε έστω και το ένα λάθος εμείς θα κερδίσουμε το παιχνίδι», τους ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες, που θα κάνουμε. Πρέπει να τους κόψουμε στη μέση. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στα στημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός με τους Βίτορ, Ινσαουράλδε και ας λείπουν Αθανασιάδης και Κατσουράνης. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να μην χάνετε τα μαρκαρίσματα».

Ο 41χρονος προπονητής έχει δείξει φάσεις από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα δείξει και άλλες. Αυτό που τονίζει στους παίκτες του είναι πως ο προσεχής τους αντίπαλος έχει διαφοροποιηθεί, συγκριτικά με τις 9 Φεβρουαρίου, που τον είχαν νικήσει με 2-1 στη Λεωφόρο, διότι ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα από όταν αντικατέστησε τον Χουμπ Στέφενς.

Καμία νέα δοκιμή δεν υπήρξε τις τελευταίες ημέρες από τον Αναστασίου και παρότι είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος ενδεκάδα του Αναστασίου φαίνεται θα εμπιστευθεί τους: Κοτσόλη, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Πέτριτς, Μπεργκ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: