Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών!!

Χωρίς τους «αιώνιους», που δίνουν μάχες πρόκρισης στο Final Four, αλλά με πολύ ενδιαφέρον για την παραμονή και τα play offs, η… λειψή 25η αγωνιστική της Α1 υπόσχεται συγκινήσεις.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Πρωτάθλημα δεν είναι μόνο οι αιώνιοι. Κι από τη στιγμή που έχουν ρεπό για να προετοιμαστούν για τις τελικές τους μάχες στα play offs της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις υπόλοιπες ομάδες και ειδικά στο μέτωπο της παραμονής και της κατάταξης εν όψει play offs.

Ο Πανελευσινιακός έχει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη επί του ΚΑΟΔ στη Δράμα εξασφαλίζει τη σωτηρία του ό,τι κι αν κάνουν οι συγκάτοικοι στην τελευταία θέση Ίκαρος (που υποδέχεται τον Κολοσσό) και Ηλυσιακός (που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Οι δύο αυτές ομάδες σώζονται μόνο αν κάνουν το 2/2 και ο Πανελευσινιακός γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Μάλιστα αν ισοβαθμήσουν Ηλυσιακός και Ίκαρος στο τέλος, ο πρώτος έχει το πλεονέκτημα.

Ο Πανιώνιος, που είναι σίγουρα τρίτος, φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών, που είναι κοντά στα play offs αλλά όχι εκεί ακόμη μαθηματικά. Ο Άρης φιλοξενεί τα Τρίκαλα με στόχο να διατηρηθεί στην έκτη θέση που θα αποτρέψει τη συνάντησή του με τους «αιώνιους» στον πρώτο γύρο των play offs.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:

Πέμπτη 24/4
18:00 Πανιώνιος-Απόλλων Πάτρας
18:00 ΚΑΟΔ-Πανελευσινιακός (Novasports 1)
18:00 Άρης-Τρίκαλα
18:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Κολοσσός Ρόδου
18:00 Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

*Οι αγώνες ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο θα γίνουν στις 29/4 λόγω υποχρεώσεων των «αιωνίων» στα play offs της Ευρωλίγκας.

Η επόμενη αγωνιστική (26η, 3/5)

Πανελευσινιακός-Νέα Κηφισιά
Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός
Τρίκαλα-ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας
Ρέθυμνο-Ηλυσιακός
Κολοσσός Ρόδου-Άρης
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: