Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μεσίνα: «Ποτέ δεν είναι εύκολο στο ΟΑΚΑ»

Απογοητευμένος απ’ την δεύτερη ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Ετόρε Μεσίνα που αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες ενός αγώνα στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μεσίνα: «Ποτέ δεν είναι εύκολο στο ΟΑΚΑ»
Όπως φάνηκε και στην πράξη, ο Ετόρε Μεσίνα δεν περίμενε ουδέποτε εύκολα παιχνίδια στα ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν απογοητευμένος απ' την δεύτερη ήττα της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο διατηρεί την ψυχραιμία του ενόψει του πέμπτου αγώνα της σειράς την προσεχή Παρασκευή.

«Ήταν σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό που νίκησε. Θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει πάει και στις δύο πλευρές. Πήγε στην πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τον πέμπτο αγώνα».

Αν περίμενε αυτή την εξέλιξη και πόσο βάρος έχει η ομάδα του μετά το 2-2: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο να έρθω εδώ και να νικήσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι με έξι πόντους κι ένα στην παράταση. Πρέπει να έρχεσαι και να παλεύεις».

Για τις πιθανότητες να παίξει ο Τεόντοσιτς στον πέμπτο αγώνα: «Προπονείται στη Μόσχα ο Τεόντοσιτς. Ξέραμε ότι θα είναι η μεγάλη απουσία. Θα δούμε την αποκατάστασή του και αν θα παίξει τελικά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: