Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αποθεώνει Ρικιάρντο, «καλύπτει» Φέτελ ο Χόρνερ!

Το αφεντικό της Red Bull εγκωμίασε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που αποδίδει εξαιρετικά και κάλυψε τον Σεμπάστιαν Φέτελ για τη μέτρια παρουσία του.

Αποθεώνει Ρικιάρντο, «καλύπτει» Φέτελ ο Χόρνερ
Η απόδοση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην πρώτη του σεζόν στη Red Bull έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ανθρώπους της ομάδας και πρώτο και καλύτερο το αφεντικό, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Ο Ντάνιελ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Είναι πολύ καλός από την αρχή της σεζόν. Έχει κάνει άριστη δουλειά και στα τέσσερα Grand Prix που έχουν γίνει. Η αυτοπεποίθησή του αυξάνεται και δείχνει άνετος στο μονοθέσιο. Η επικοινωνία του με το team radio είναι άριστη και δείχνει πολύ ήρεμος, σαν να πίνει καφέ. Απολαμβάνει αυτό που κάνει», τόνισε ο Χόρνερ.

Παράλληλα, ο Χόρνερ κάλυψε τον Σεμπάστιαν Φέτελ για τη δυσαρέσκεια που έδειξε όταν στην Κίνα δέχτηκε εντολή να αφήσει τον Ρικιάρντο να περάσει. «Σε κανέναν πιλότο δεν αρέσει μια τέτοια εντολή, αλλά ο Σεμπάστιαν πειθάρχησε. Είναι πιλότος της ομάδας και είμαι βέβαιος πως θα δουλέψει σκληρά για να δει που υστερεί και να βελτιωθεί εν όψει της συνέχειας», ανέφερε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: