Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ντάνστον: «Δεν είδα φόβο στους παίκτες της Ρεάλ»

Ενέργεια και άμυνα τα δύο κλειδιά που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός στο πέμπτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ για να πάρει την πρόκριση, όπως δήλωσε ο κορυφαίος παίκτης του, Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Δεν είδα φόβο στους παίκτες της Ρεάλ»
Τα δύο κλειδιά της ολικής ανατροπής που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη στο πέμπτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ ανέφερε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο MVP των πρωταθλητών Ευρώπης ξεκαθάρισε πως η ενέργεια και η άμυνα θα παίξει τον πλέον σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Παρασκευής και ξεκαθάρισε πως παρά το 2-2 δεν βλέπει φόβο στα πρόσωπα των Μαδριλένων.

«Η άμυνά μας ήταν καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς. Ήμασταν πιο επιθετικοί και πιέζαμε τους αντιπάλους μας. Αυτό ήταν το κλειδί των δύο νικών μας εδώ, αλλά νομίζω πως μπορούμε να πάμε και καλύτερα στην επίθεση. Τα πάντα όμως ξεκινούν απ’ την άμυνα και εκεί θα εστιάσουμε και στο πέμπτο ματς της σειράς. Στα δύο πρώτα παιχνίδια είχαμε αφήσει τη Ρεάλ να επιβάλλει το ρυθμό της. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια, εκεί που κρίνονται όλα. Δεν είδα φόβο στα μάτια των παικτών της Ρεάλ, είναι επαγγελματίες και ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Πιθανώς απλώς να ήταν εκνευρισμένοι με την όλη κατάσταση», το σχόλιο του Αμερικανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: