Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Κάντε υπομονή»

Τα περιθώρια συμμετοχής του Άρη στη Football League θα εξαντλήσει η νέα διοίκηση, όπως ανέφερε αντιπροσωπεία της που συνομίλησε με τους παίκτες. «Κάντε υπομονή μέχρι τα μέσα Μαΐου», τονίστηκε.

«Κάντε υπομονή»
Προσπάθεια να καθησυχάσει τους παίκτες του Άρη έκανε η διοίκηση Στεφανίδη, η οποία ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στις 15 Απριλίου. Οι Βασίλης Φουρλίκας και Γιάννης Κουζούνιας συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αναστατωμένοι, καθώς τους οφείλονται χρήματα και δεν γνωρίζουν καν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα. Πολλοί από αυτούς είχαν φανερώσει τον προηγούμενο καιρό την επιθυμία τους να σταματήσουν να προπονούνται με τους «κίτρινους», λόγω του θολού τοπίου που υπήρχε.

«Δεν ήρθαμε να σας υποσχεθούμε πράγματα γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε. Κάντε υπομονή 15-20 μέρες μέχρι να ήμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αγωνιστούμε στη Football League και να σας παρουσιάσουμε που έχουμε καταλήξει. Είναι καλό να συνεχιστούν οι προπονήσεις και να μην δείξουμε εικόνα διάλυσης», είπαν στους παίκτες οι δύο άνδρες.

Ο αρχηγός του Άρη, Κρίστι Βαγκέλι υποσχέθηκε ότι δεν θα σταματήσουν οι προπονήσεις, αλλά ζήτησε να συνεχιστεί η ενημέρωση από τη διοίκηση και μετά τα μέσα Μαΐου.

Ο επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος, Παναγιώτης Στεφανίδης βρίσκεται στην Αθήνα και είχε επαφές με ανθρώπους της Nova, για να κανονίσει το θέμα των χρημάτων που πρέπει να λάβει ο σύλλογος λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Επιπλέον, μίλησε και με δικηγόρους ποδοσφαιριστών που τους οφείλονται χρήματα και έχουν βγει τελεσίδικες αποφάσεις υπέρ τους. Είναι αναγκαίο να υπάρξει συναίνεση από αυτούς ώστε να μπορέσει να προχωρήσει το σχέδιο για να αγωνιστεί του χρόνου ο Άρης στη δεύτερη κατηγορία και όχι στην Γ’ Εθνική.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: