Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τα «κλειδιά» στον Μίτσελ!

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού και του χρόνου ο Μίτσελ! Το ραντεβού του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αίσιο τέλος, με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων να δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του

Τα «κλειδιά» στον Μίτσελ
Στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν θα κάθεται ο Μίτσελ. Τα μηνύματα από τη συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρέντζο το μεσημέρι της Τετάρτης επιβεβαιώθηκαν.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Μίτσελ, ενώ συζητήθηκαν και βασικά θέματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλο αυτό τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό», το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ισπανό, ο οποίος από τη μεριά του δήλωσε πως πείσμωσε από τα γεγονότα της Τούμπας.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ την επόμενη Τρίτη (29/4) στις 12 στο «Καραϊσκάκη», ενώ από το ραντεβού προέκυψε η επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού για την προσθήκη τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: