Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ερέρα: «Καταστροφική η διαιτησία»

Στη διαιτησία του Πέδρο Προένσα επέρριψε ευθύνες για τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Ολλανδία ο προπονητής της ομάδας, Μιγκέλ Ερέρα.

Ερέρα: «Καταστροφική η διαιτησία»
Έξαλλος με τη διαιτησία του Πέδρο Προένσα και… όχι μόνο ήταν ο Μιγκέλ Ερέρα μετά την ήττα του Μεξικού από την Ολλανδία και τον αποκλεισμό στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Μεξικού, που τα είχε… μαζεμένα από προηγούμενα παιχνίδια, στάθηκε κυρίως στη φάση του πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

«Η διαιτησία ήταν καταστροφική σε βάρος μας στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν μπορεί η FIFA να ορίζει έναν διαιτητή από την Ευρώπη σε ματς δικό μας με την Ολλανδία. Γιατί να μη βάλουν τότε έναν από την Αφρική ή τη Λατινική Αμερική; Όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας και το πέναλτι ήταν ανακάλυψη. Ο Ρόμπεν βουτούσε συνέχεια... Η Ολλανδία δεν έχει καμία ευθύνη, αλλά μας νίκησαν με τη βοήθεια του διαιτητή», ανέφερε.

«Όλα σε αυτό το Μουντιάλ ήταν εναντίον μας. Αρχίσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος κάτσαμε πίσω και αρχίσαμε να δίνουμε ευκαιρίες στην Ολλανδία, που μέχρι τότε δεν έκανε τίποτα. Δυστυχώς δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε», πρόσθεσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: