Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γιατί, ρε Φάνη;

«Ντου από Παντού» για τον δραματικό αποκλεισμό της εθνικής από την Κόστα Ρίκα. Δεν υπάρχει Έλληνας που στην μοιραία εκτέλεση πέναλτι να μην αναφώνησε «όοοχι…, γιατί ρε Φάνη;».
Αναποδιά
Τι να φταίει ο Γκέκας; Τίποτα δεν φταίει ο άνθρωπος. Εννοείται. Συμβαίνουν αυτά. Σε κάποιον παίκτη θα τύχει η στραβή. Και στον κάθε ποδοσφαιριστή μπορεί να γίνει μια τέτοια αναποδιά. Εδώ έχει χάσει πέναλτι σε τελικό κοτζάμ Μπάτζιο. Τι να λέμε τώρα;
Μάγκες
Πανάξια η εθνική, λοιπόν. Μάγκες όλοι οι παίκτες, ένας προς έναν. Και δεν χωράνε ούτε γκρίνιες, ούτε αφορισμοί, ούτε τίποτα.
Το άξιζε
Η εθνική έκανε το χρέος της και με το παραπάνω. Μπορούσε να φτάσει στους «8». Και το άξιζε αγωνιστικά! Έκανε φάσεις για το 2-1 μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης.
Η κακιά στιγμή
Στην αγχωτική διαδικασία των πέναλτι οι Κοσταρικανοί είχαν την απόλυτη ευστοχία. Η κακιά στιγμή για την εθνική ήρθε στο τέταρτο πέναλτι κι εκεί τελείωσαν όλα ουσιαστικά.
Με νύχια και με δόντια
Δεν πειράζει, όμως. Όλα τα παιδιά ήταν παλικάρια. Πάλεψαν με νύχια και με δόντια. Όλοι τους! Και, βέβαια, και ο Σάντος.
Πάμε γι’ άλλα
Φέτος ζήσαμε στιγμές που δεν τις έχουμε ξαναγευτεί στο μουντιάλ. Είδαμε πρόκριση της εθνικής, παράταση, πέναλτι. Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Πάμε γι’ άλλα, λοιπόν.
Υπερβάσεις
Η εθνική ήρθε για να μείνει. Εδώ και δέκα χρόνια κάνει υπερβάσεις. Μια απ’ αυτές ήταν και στο μουντιάλ. Μπράβο!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: