Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Κανένα αίτημα σε Σαββίδη»

stefanidis2
Στον Arena Fm 89.4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης.
Ο πρόεδρος των “κιτρίνων” αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ζητήθηκε βοήθεια από το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που κάνει ώστε να βρεθούν λύσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:
Για τον μήνα που έχει μπροστά του για να δρομολογήσει κάποιες διαδικασίες ώστε να βρεθούν λύσεις:
“Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε αυτά που θέλουμε τόσο καιρό. Αν δεν είχαμε και λίγο αισιοδοξία δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία. Δεν έχουμε θέμα να βγούμε και να πούμε πως δεν μπορούμε”.
Για την δήλωση του Λάμπρου Σκόρδα πως από Δευτέρα θέλει να είναι διοίκηση:
“Κάτι έχω ακούσει. Έχει κάνει πολλές κινήσεις. Από κινήσεις μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά το θέμα είναι αν το δικαιούσαι. Τώρα γυρνάω από το απολογητικό που πήγα να καταθέσω. Στο δρόμο ένας φίλος του Άρη μου έλεγε πως είμαστε φιλαράκια με τον Σκόρδα την ώρα που εγώ πήγαινα να καταθέσω το απολογητικό”.
Για το δημοσίευμα περί δανεικών που ζήτησε ο Άρης από τον Ιβάν Σαββίδη:
“Ο Άρης δεν μπορεί να μείνει σε πρόσωπα και σε άλλες καταστάσεις.  Από το πρωί με έχουν πάρει τηλέφωνα διάφοροι φίλοι και μου λένε για ένα δημοσίευμα που έχει δημοσιευθεί από κάποιο σαιτ και έχει αναπαραχθεί σε όλη την Θεσσαλονίκη και σε όλη την επικράτεια περί κάποιων δανεικών χρημάτων φέρεται να ζήτησε ο Άρης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Έχει ακούσει κανείς τον κ. Σαββίδη να λέει κάτι τέτοιο; Αυτό το παραμύθι ας σταματήσει από εμάς τους ίδιους. Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχει κάποιον πρόβλημα ή κάποιο θέμα; Δεν θέλω να πω κάτι για τον κ. Σαββίδη γιατί δεν ξέρω αν είπε κάτι ο άνθρωπος. Πρέπει να είναι κάτι καφενειακής συζήτησης από φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Άρης εκεί που έχει φτάσει είναι έρμαιο πολλών καταστάσεων και κάποιοι μπορούν να κάνουν πλάκα μαζί μας. Πρέπει να το σταματήσουμε και εμείς οι ίδιοι αυτό και να μην πέφτουμε σε αυτές τις παγίδες. Η δική μου τοποθέτηση είναι πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πως μπορείς να έχεις τοποθέτηση για κάτι που δεν ξέρεις και το μαθαίνεις σήμερα το πρωί ενώ αφορά εσένα. Αν θες να πλάσεις το παραμύθι το φτιάχνεις όπως θέλεις. Είναι μια φημολογία και ασχολούμαστε επειδή ο κόσμος έχει αναστατωθεί. Έχω βαρεθεί έναν χρόνο να ασχολούμαι με την φημολογία. Σήμερα γίνεται της τρελής στην ΠΑΕ και υπάρχουν πάρα πολλά θέματα ανοιχτά που πρέπει να λυθούν σήμερα. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτό. Δεν υπάρχει θέμα τέλος. Εννοείται πως τα θέματα είναι και οικονομικές εκκρεμότητες όπως πάντα”.
Για την πρόταση του Arena Press για την σωτηρία του Άρη με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη:
“Τον Φεβρουάριο ένα τέτοιο σχέδιο είχα φτιάξει και θέλαμε να το φτιάξουμε μαζί με τον Παπαϊωάννου. Το σχέδιο μας δεν ήταν ακριβώς έτσι, εμείς θέλαμε ένα κλάμπ στο οποίο θα είναι μίνιμουμ 3.000 χιλ. ευρώ η συνδρομή. Αυτό το ποσό από 100 ανθρώπους δεν είναι μεγάλο και μπορεί να έρθουν και άλλοι. Είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα σωματείο μέσα στο σωματείο και οι άνθρωποι που θα βάζουν τα λεφτά θα αποτελούσαν μια άρχουσα τάξη που θα ορίζει διοικήσεις αλλά θα βάζει και λεφτά. Ο μεγάλος πόθος ήταν να μπει ο Γκάλης μπροστά. Έτσι θα υπήρχε και εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Βέβαια, δεν θα ήταν σε κάποια θέση που θα του δημιουργούσε προβλήματα του ίδιου. Καλό είναι να γίνει και να βρεθεί μια χρηματοροή. Βέβαια, τις εταιρείες πρέπει να τις κυνηγάμε. Κάποιος για να βάζει λεφτά σε μια εταιρεία πρέπει η εταιρεία και να φέρνει. Αλλιώς θα βαρεθεί και θα φύγει.  Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο Παναθηναϊκός αλλά έχει τον Αλαφούζο μια ισχυρή προσωπικότητα. Ο Γκάλης είναι μια τεράστια προσωπικότητα και το θεωρώ τεράστια μαγκιά που θέλει να ασχοληθεί με τον Άρη τώρα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη προσωπικότητα στην σύγχρονη Ελλάδα και είναι Άρης”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: