Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Παπαπέτρου: «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε του κεφαλιού μας»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο gazzetta.gr για το άγχος του μην μείνει εκτός Εθνικής Νέων και τόνισε πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος. 
Η διένεξη ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό είχε... αίσιο τέλος κι οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης κι Ανδρέας Χριστοδούλου θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων. Οι τρεις τους θεωρούνται παίκτες πεντάδας και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ρόστερ ο πήχης ανεβαίνει ψηλά για την ομάδα στο προσεχές Ευρωπαϊκό της Κρήτης (08-20/07) .
Ο Παπαπέτρου που αναμένεται να γίνει ηγέτης αυτής της ομάδας μίλησε στο gazzetta.gr για το πως έζησε την αναμονή μέχρι να «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στην αποστολή:
«Αυτή η περίοδος ήταν πολύ περίεργη και δεν μιλάω μόνο για μένα, αλλά εκπροσωπώ και τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί ξέρω ότι και οι τρεις είχαμε θέληση να παίξουμε, αλλά από την άλλη πλευρά έπρεπε να σεβαστούμε τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την ομοσπονδία. Ξέραμε ότι εφόσον υπήρχαν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε του κεφαλιού μας, ούτε να πάρουμε μία δική μας απόφαση. Έστω και τώρα από τη στιγμή που όλη αυτή η διένεξη είχε αίσιο τέλος, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί το να εκπροσωπείς το εθνόσημο είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό».
«Μεγάλη τιμή που μας δέχτηκαν»
«Η Εθνική ομάδα δεν συγκρίνεται με κανέναν σύλλογο και είναι μεγάλη μας τιμή που μας δέχεται στην αποστολή. Το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, για να καλύψουμε το χαμένα έδαφος και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό που πλησιάζει.
Δεν θεωρώ ότι η ενσωμάτωση θα δημιουργήσει πρόβλημα στα άλλα παιδιά, γιατί ήμασταν σε συνεχή επαφή μαζί τους. Μας έλεγαν ότι θέλουν να έρθουμε στην ομάδα κι έχουν αναγνωρίσει ότι δεν είχαμε την πρόθεση, ούτε να μην πάμε στην Εθνική, αλλά ούτε και να καθυστερήσουμε. Ήταν ένα θέμα καθαρά μεταξύ της ΕΟΚ και του Ολυμπιακού, στο οποίο δεν μπορούσαμε να επέμβουμε και να ξέρουν ότι ερχόμαστε με μεγάλη διάθεση να βοηθήσουμε την προσπάθεια της Εθνικής, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
«Είχα αρχίσει να αγχώνομαι»
«Δεν φοβήθηκα καθόλου στη διάρκεια αυτής της διένεξης ότι θα μείνουμε εκτός. Πίστευα από την αρχή ότι θα βρεθεί λύση κι ότι θα παίξουμε. Όσο περνούσε ο καιρός και δεν γινόταν κάτι, είχα αρχίσει να αγχώνομαι κι είχα πήσει τον εαυτό μου από τη μεριά μου ως παίκτης ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο παρά υπομονή».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: