Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Ομολόγησε ο Βασιλακόπουλος…»

Για ομολογία του Γιώργου Βασιλακόπουλου περί ελλιπούς ασφάλισης των διεθνών κάνει λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή της τονίζοντας πως η ίδια θα ασφαλίσει τους παίκτες των Νέων πλήρως.

«Ομολόγησε ο Βασιλακόπουλος…»
Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού (Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Χριστοδούλου) θα ενταχθούν μεν στην Εθνική Νέων, αλλά η κόντρα της ΚΑΕ με την ΕΟΚ κάθε άλλο παρά έλαβε τέλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας πως θα καλύψουν εκείνη την ασφάλεια των παικτών τους κάνοντας λόγο για ομολογία του Γιώργου Βασιλακόπουλου πως η ασφάλιση των διεθνών δεν είναι πλήρης.

«Έστω και με καθυστέρηση δύο (2) ετών ο κ. Βασιλακόπουλος ομολόγησε επιτέλους και δημοσίως ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών της Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά πλήρης είναι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όλα όσα ο Ολυμπιακός όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζει.

Επειδή, λοιπόν, ούτε και η πρόταση χορηγίας μας αποδείχθηκε ικανή να κάμψει τις εμμονές του κ. Βασιλακόπουλου, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ασφάλιση των αθλητών της, ώστε να καταστεί εφικτή η ένταξή τους στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών
», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: