Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Μιλά»… ισπανικά!!

Παίκτη από την ισπανική αγορά επιλέγει τουλάχιστον για τη μία εκ των δύο βασικών μεταγραφικών εκκρεμοτήτων της (αριστερό χαφ, σέντερ φορ) η ΑΕΚ. Προχωρά τις επαφές ο Μιλοβάνοβιτς.

«Μιλά»… ισπανικά
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στρέψει στην ισπανική αγορά το βλέμμα του για την απόκτηση παικτών και θεωρείται βέβαιο πως τουλάχιστον για τη μία εκ των δύο βασικών μεταγραφικών εκκρεμοτήτων της, αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ δηλαδή, η ΑΕΚ θα προτιμήσει τη συγκεκριμένη αγορά.

Ειδικά για τη θέση του επιθετικού, ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει προτείνει τρεις ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, έχει κάνει επαφές μαζί τους και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αλλά χωρίς ουσιαστική εξέλιξη αφού ο Αλγερινός φορ δεν έχει μείνει ελεύθερος και για την ώρα η «Ένωση» προχωρά το σχεδιασμό της χωρίς να τον περιμένει, αλλά κρατώντας ανοικτό ένα «παράθυρο». Άλλωστε εφόσον αποδειχτεί πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν είναι σε θέση να μπει μέχρι τα μέσα Αυγούστου σε κανονικούς ρυθμούς, ίσως αποκτηθεί και δεύτερος σέντερ φορ.

Σχετικά με τον αριστερό εξτρέμ, την ώρα που η λύση του Κάρλος Κάλβο υπάρχει πάντα στα υπόψη, εξετάζονται κι άλλες. Μια από αυτές είναι του Όσκαρ Ντίαθ, του 30χρονου Ισπανού που μένει ελεύθερος από την Αλμερία.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όλα τα θέματα και χθες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Τραϊανό Δέλλα, που είναι στη Ρόδο για το προπονητικό του δίπλωμα.

Εξελίξεις με γήπεδο

Την Πέμπτο η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής συζητά για τελευταία φορά το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ και θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα. Μετά την έγκρισή του από την Ολομέλεια, η «Ένωση» θα περιμένει την έκδοση του Φύλλου Εφημερίδας Κυβερνήσεως και ταυτόχρονα θα περιμένει τις οικοδομικές άδειες για να αρχίσουν τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας άμεσα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: